Wyposażenie gastronomiczne
w Twoim lokalu

Pomagamy w wyborze urządzeń, następnie dostarczamy i montujemy. Dzięki szczegółowej analizie potrzeb rekomendowane przez nas urządzenia są dopasowane do specyfiki lokalu oraz budżetu klienta.

Postaw na nasze doradztwo, aby mieć pewność, że Twoja kuchnia jest wyposażona w rozwiązania, dostosowane do Twoich potrzeb.

Zjedź niżej
i dowiedz się więcej

Dlaczego wybór odpowiednich urządzeń jest istotny?

Sprzęt gastronomiczny to serce każdej kuchni, ale źle dobrany może spowolnić pracę i zwiększyć koszty. W HorecArt spotykamy się z dwoma skrajnymi problemami. kuchnie są albo przeinwestowane, z nadmiarem sprzętu, albo niedoinwestowane, co spowalnia pracę. Stworzyliśmy autorski proces, który pozwala na dokładną analizę potrzeb lokalu i dobór urządzeń, które najlepiej odpowiadają na wymagania kuchni. Dzięki temu nasi klienci otrzymują sprzęt, który zwiększa efektywność pracy i maksymalizuje zwrot z inwestycji.

Jakie wyposażenie kuchni gastronomicznej dostarcza HorecArt?

Pracując z klientami, wydzieliliśmy 7 grup, na które możemy podzielić maszyny gastronomiczne i wyposażenie kuchni: Meble ze stali nierdzewnej, Piece Konwekcyjno-Parowe, Urządzenia grzewcze (kuchnie, frytownice, płyty grillowe itp.), Chłodnictwo (Szafy, stoły chłodnicze i mroźnicze), Zmywarki, Porcelanę (talerze, sztućce) oraz akcesoria kuchenne (patelnie, garnki itp). Dostarczamy wszystkie urządzenia z wyżej wymienionych grup.

Jak wybieramy sprzęt gastronomiczny?

Wybór urządzeń w HorecArt opiera się na dokładnej analizie potrzeb klienta i specyfiki lokalu. Na początku zbieramy informacje o rodzaju kuchni, serwowanych potrawach oraz o wielkości i organizacji zespołu. Uwzględniamy także budżet. Dzięki temu możemy dopasować sprzęt, który najlepiej poprawi efektywność pracy oraz zapewni maksymalny zwrot z inwestycji, oferując urządzenia pochodzące wyłącznie od renomowanych producentów.

Potrzebujesz wyposażenie gastronomiczne, które będzie dopasowane do specyfiki Twojego lokalu?

Wypełnij formularz i odkryj potencjał dobrze dobranych urządzeń.

Ile kosztują urządzenia gastronomiczne?

Cena urządzeń są zróżnicowane i zależy od wielu czynników. W HorecArt oferujemy sprzęt w szerokim zakresie cenowym — od ekonomicznych rozwiązań dla małych kawiarni i restauracji po zaawansowane urządzenia, które spełnią wymagania dużych hoteli czy ekskluzywnej restauracji. Dzięki temu każda firma, niezależnie od wielkości, może znaleźć odpowiednie wyposażenie, które wpisuje się w jej

Kto zajmuje się serwisem gwarancyjnym i pogwarancyjnym?

W HorecArt posiadamy własny dział serwisowy, który zajmuje się kompleksową obsługą zarówno w ramach gwarancji, jak i po jej upływie. Nasz zespół serwisuje wszystkie urządzenia, które dostarczamy, zapewniając ich sprawne działanie przez długi czas. Dzięki temu masz pewność, że w razie potrzeby szybko i profesjonalnie rozwiążemy każdy problem techniczny związany ze sprzętem.

Dlaczego warto zamówić
sprzęt gastronomiczny  w HorecArt?

Urządzenia są dopasowane do potrzeb Twojej kuchni gastronomicznej

Najważniejsze jest, aby sprzęt idealnie odpowiadał na specyfikę lokalu, co wpływa na wydajność pracy i jakość potraw. Warto zwrócić uwagę na znaczenie profesjonalnych sprzętów, które są niezbędne w każdej kuchni obsługującej większe ilości gości.

Poprawa rentowności lokalu

Otrzymasz projekt kuchni, która będzie wygodna i praktyczna na co dzień. Projekt będzie również uwzględniał zasady higieny pracy, co zapewni bezpieczeństwo i higienę żywności. Każdy element zostanie dopasowany do potrzeb zespołu, co sprawi, że praca będzie szybsza i bardziej efektywna. Ułatwi to codzienne działania, skróci czas przygotowania posiłków i poprawi ogólną organizację w kuchni.

Skrócony czas przygotowania posiłków

Szybsze przygotowanie posiłków bezpośrednio wpływa na zadowolenie klientów i zwiększoną wydajność zespołu.

Urządzenia odpowiednie dla każdej wielkości kuchni

 

Elastyczność w doborze sprzętu, niezależnie od rozmiaru kuchni, zapewnia efektywność na każdej powierzchni w każdym lokalu gastronomicznym.

Urządzenia są zamontowane przez autoryzowany serwis

 

Profesjonalny montaż urządzeń gwarantuje bezawaryjne działanie i bezpieczeństwo użytkowania sprzętu.

Twój personel jest przeszkolony z obsługi urządzeń

 

Dzięki odpowiedniemu szkoleniu personel może w pełni wykorzystać potencjał urządzeń.

Otrzymujesz gwarancyjną i pogwarancyjną pomoc serwisową

 

Kompleksowa opieka serwisowa zapewnia spokój i pewność działania sprzętu przez długi czas.

Jakich producentów HorecArt jest autoryzowanym serwisem?

Co mówią o nas
nasi klienci?

Te lokale nam zaufały

Sprawdź odpowiedzi na najczęściej
zadawane pytania

Oferujemy szeroki asortyment urządzeń kuchennych takich jak:Meble ze stali nierdzewnej, Piece Konwekcyjno-Parowe, Urządzenia grzewcze (kuchnie, frytownice, płyty grillowe itp.), Chłodnictwo (Szafy, stoły chłodnicze i mroźnicze), Zmywarki, Porcelanę (sztućce, talerze) oraz akcesoria kuchenne (patelnie, garnki itp).

Przeprowadzamy dokładną analizę potrzeb, biorąc pod uwagę menu, wielkość lokalu i budżet, aby dobrać idealne urządzenia chłodnicze, które spełnią Twoje wymagan

HorecArt zapewnia pełne szkolenie personelu, aby mógł efektywnie korzystać z zakupionych urządzeń.

Ustalamy kilka dni wcześniej datę montażu, następnie nasi serwisanci montują urządzenia zgodnie z wytycznymi producenta, zapewniając poprawne i bezpieczne działanie sprzętu od samego początku. Na końcu szkolimy personel z obsługi urządzeń.

Autoryzowany montaż daje pewność, że urządzenia będą działać zgodnie z normami, a gwarancja zostanie w pełni zachowana.

Tak, posiadamy własny dział serwisowy, który zapewnia kompleksową opiekę zarówno w okresie gwarancji, jak i po jej zakończeniu.

Termin dostawy zależy od dostępności urządzeń. Z reguły od zamówienie do dostawy mija od 3 do 30 dni.

Od dostawy do instalacji urządzenia przeważnie mija od 1 do 7 dni.

Skontaktuj się z nami

Proszę wpisać prawidłowy adres e-mail.
Wypełnij to pole
Wypełnij to pole
Aby kontynuować, musisz zaakceptować warunki